NAČINI PLAĆANJA

Ponuditelj omogućava sljedeće načine plaćanja:

  • po predračunu, moguće plaćanje unaprijed prilikom dostave putem GLS ili osobni preuzem ili periodična dostava
  • gotovinski, moguće prilikom osobnog preuzimanja
  • s kreditnom karticom, moguče kod osobnog preuzimanja (Karanta, Mastercard, Visa, BA, Maestro) ili plaćanje unaprijed prilikom dostave putem GLS 

Plaćanje platnom karticom

U slučaju plaćanja kreditnim karticama, prilikom potvrde primitka narudžbe nije moguća  promjena sadržaja narudžbe odnosno konačnog iznosa narudžbe, osim iznimno uz suglasnost ponuditelja.

Plaćanje po predračunu  

Kod plaćanja po predračunu ukupan se iznos uplaćuje da sljedeći račun:

Moliere, Nina Šoster Bedenk s.p.
Zasavska cesta 40a
1231 Ljubljana Črnuče
br. računa (NLB d.d.): SI56 0203 7026 2350 081
(SWIFT / BIC: LJBASI2X)
Poziv na broj: navodi se broj narudžbe

Kod plaćanja po predračunu roba se otprema nakon primitka uplate. Plaćanje mora biti izvršeno u cijelosti u roku od 7 dana od primitka elektroničke poruke ponuditelja o potvrdi narudžbe. U toj elektroničkoj poruci će ponuditelj korisniku (kupcu) poslati i predračun. Za bržu obradu narudžbe kupac ponuditelja može obavijestiti o izvršenom plaćanju na adresu elektroničke pošte info@moliere.hr . U navedenom roku od 7 dana od primitka potvrde narudžbe ponuditelj će robu koju je kupac u narudžbi naručio čuvati rezerviranom za kupca. Ukoliko u navedenom roku od 7 dana plaćanje ne bi bilo izvršeno, narudžba se automatski smatra otkazanom. Prije isteka roka, ponuditelj zadržava pravo na slanje podsjetnika.

Izdavanje računa

Ponuditelj kupcu s robom šalje i račun. Na računu su odvojeno prikazani cijena, porez i svi troškovi povezani s kupovinom. Kupac je dužan provjeriti točnost podataka za izdavanje računa prije slanja narudžbe. Kupac je dužan provjeriti točnost podataka na računu te o eventualnim pogreškama obavijestiti ponuditelja, najkasnije u roku od 3 dana. Naknadne prigovore u vezi točnosti izdanih računa ponuditelj neće prihvatiti.